AEL – osaamisella kilpailukykyä


AEL on valtakunnallisesti toimiva yksityinen oppilaitos, joka on profiloitunut koko organisaation kouluttajana ja osaamisen kehittäjänä. Koulutamme teollisuuden ja teknisten palvelutoimialojen ammattilaisia, asiantuntijoita ja esimiehiä.

Meillä on osaamista, joka takaa asiakkaillemme lisäarvoa tuottavat kehitys- ja koulutusratkaisut. Vahvuutenamme ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, ainutlaatuinen tekniikka- ja palveluosaaminen sekä kyky uusiutua toimintaympäristön muutosten mukana.

AEL:ssä on Suomen monipuolisin ja jatkuvasti kehittyvä tekniikan alan koulutustarjonta sekä oppimista tehokkaasti tukevat, nykyaikaiset oppimisympäristöt. Koulutuksemme lisäävät henkilöstön osaamista ja saavat aikaan todellisen toiminnan muutoksen.

AEL eli Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr perustettiin 1922 parantamaan yritysten kilpailukykyä kehittämällä henkilöstön osaamista. Sama tehtävä meillä on edelleen.

Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr

Kaarnatie 4, Helsinki – Vellamontie 12, Oulu

09 530 71

https://www.ael.fi/

Asiantuntijat

Lassila Ilkka

Lassila Ilkka

koulutusasiantuntija

prosessiturvallisuus, säteilyturvallisuus

p. 050 544 8524

Paloniemi Rainer

Paloniemi Rainer

koulutuspäällikkö

turvallisuus

p. 050 547 2724

Toivanen Eero

Toivanen Eero

koulutuspäällikkö

kone ja metalli

p. 0500 419 607


Yhteistyössä

Centria Ammattikorkeakoulu Lappia Ammattiopisto JEDU Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä OAMK Oulun Ammattikorkeakoulu Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO Keskipohjanmaan Koulutusyhtymä Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oulun Yliopisto Lapin Ammattikorkeakoulu Oulun Aikuiskoulutuskeskus - OAKK Oulun seudun koulutuskuntayhtymä PSK-Aikuisopisto Koulutuskeskus Brahe Pohto Rastor Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr FinNuclear Oy