Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja urapalveluita uran eri vaiheisiin. Olemme uudistaneet ihmisten osaamista ja aikaansaaneet kasvua vuodesta 1930 lähtien, joten tämän me taidamme.
Rastor-instituutti on läsnä kaikkialla Suomessa. Voimamme salaisuus on monipuolinen kykymme edistää työtä ja osaamista. Olemme ammatiltamme työelämän uudistajia: palveluissamme yhdistyvät osaamisen kehittäminen ja työllistäminen. Kaikki Rastor-instituutin koulutukset on suunniteltu siten, että voit opiskella meillä, vaikka kävisit kokopäivätyössä. Koulutukset koostuvat lähipäivistä sekä itsenäisestä opiskelusta, jonka aikana harjoittelet ja viet koulutuksen oppeja omiin käytännön työtehtäviisi.
Tule ja kasva täyteen ammatilliseen mittaasi kanssamme!

koulutuspalvelut@rastorinst.fiAsiantuntija / yhteyshenkilö yrityskoulutuksissa

Satu Kristo

Satu Kristo

osaamispäällikkö

p. 040 150 4337


Asiantuntijat

Satu Kristo

Satu Kristo

osaamispäällikkö

p. 040 150 4337


Yhteistyössä

Centria Ammattikorkeakoulu Lappia Ammattiopisto JEDU Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä OAMK Oulun Ammattikorkeakoulu Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO Keskipohjanmaan Koulutusyhtymä Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oulun Yliopisto Lapin Ammattikorkeakoulu Oulun seudun koulutuskuntayhtymä PSK-Aikuisopisto Koulutuskeskus Brahe Rastor Taitotalo