Raahen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa laadukkaita koulutuspalveluita niin nuoriso- ja aikuisopiskelijoille kuin yritys- ja elinkeinoelämän toimijoille. Haluamme tarjota vaikuttavaa koulutusta ja panostamme laadukkaan opetuksen lisäksi myös oppimisympäristöjen kehittämiseen. Tarjoamme toisen asteen tutkintokoulutusta sekä ammatti-ja erikoisammattitutkintoja, työvoimakoulutuksia sekä pätevyys- ja korttikoulutuksia Raahen ammattiopistossa, Lybeckerin opistossa ja Ruukin maaseutuopistossa.

Koulutuskeskus Brahe

Raahen koulutuskuntayhtymä, Tervahovinkatu 2, 92100 Raahe

+358 40 135 7160

http://www.raahenedu.fi

Asiantuntijat

Aho Leo

Aho Leo

Projektipäällikkö, IWE insinööri

Vastaan organisaatiossamme hitsauksen pätevyyskokeissa sekä menetelmäkokeista Painelaitedirektiivin ja betoniterästen hitsauksista SFS:n mukaan.

p. +358 44 4994332

Eveliina Noponen

Eveliina Noponen

työelämävastaava, oppisopimusvastaava

AmO, Tradenomi/ylempi amk Johtamis- ja esimieskoulutukset

p. +358 40 663 8815

Milka Grekula

Milka Grekula

toimialapäällikkö, projektipäällikkö joustavat koulutusmallit-hanke


Yhteistyössä

Centria Ammattikorkeakoulu Lappia Ammattiopisto JEDU Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä OAMK Oulun Ammattikorkeakoulu Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO Keskipohjanmaan Koulutusyhtymä Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oulun Yliopisto Lapin Ammattikorkeakoulu Oulun seudun koulutuskuntayhtymä PSK-Aikuisopisto Koulutuskeskus Brahe Rastor Taitotalo