PSK-Aikuisopisto on ammatillisen osaamisen ja kilpailukyvyn kehittäjä!


PSK-Aikuisopisto (entiseltä nimeltään Pohjois-Suomen Koulutuskeskus) on Pohjois-Suomen Koulutuskeskussäätiön ylläpitämä yksityinen ammatillinen koulutuskeskus, joka järjestää erityisesti aikuisväestölle suunnattua ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutusaloina ovat kauppa ja hallinto, luonto- ja ympäristöala, johtaminen ja asiantuntijuus, yrittäjyys sekä sosiaali- terveysala. Tarjoamme koulutuspalveluja opiskelijoille, jotka haluavat vahvistaa ammatillista osaamistaan ja laajentaa ammattitaitoaan. Työelämälle tarjoamme räätälöityjä koulutuksia kilpailukyvyn ylläpitämiseksi.

Missio: kehitämme työelämä- ja asiakaslähtöisesti aikuisten ammatillista osaamista ja uusyrittäjyyttä - myös maaseudulla.

Visio: osaava, uudistava - tulevan tekijä!

Arvot: laatu, jatkuva oppiminen ja kestävällä tavalla toimiminen.

Asiantuntijat

Sirpa Pieniniemi

Sirpa Pieniniemi

FL, eMBA kouluttaja

Johtamistaidot, erityisosaaminen: strategiatyö, osaamisen johtaminen, prosessien kehittäminen, laatujohtaminen

p. 044 3120 220


Yhteistyössä

Centria Ammattikorkeakoulu Lappia Ammattiopisto JEDU Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä OAMK Oulun Ammattikorkeakoulu Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO Keskipohjanmaan Koulutusyhtymä Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oulun Yliopisto Lapin Ammattikorkeakoulu Oulun seudun koulutuskuntayhtymä PSK-Aikuisopisto Koulutuskeskus Brahe Rastor Taitotalo