Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia on vahva, monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka kehittää työ- ja elinkeinoelämää ja lappilaisten osaamista koko Lapin alueella. Koulutuskuntayhtymä Lappian tarjoamat koulutus-, hanke- ja työelämäpalvelut toteuttaa Ammattiopisto Lappia.

Koulutustoiminnan keskiössä on varmistaa osaavan työvoiman saatavuus työ- ja elinkeinoelämän tarpeisiin koko Lapin alueella. Osaaminen ja vahva ammattitaito ovat voimavaroja. Lappia tukee koulutustoiminnallaan opiskelijoiden uudistuvaa osaamista ja vahvistaa työelämän kumppanina henkilöstön osaamisen kehittämistä ja yritysten kilpailukykyä. Toimintamme pohjautuu laadunhallintaan ja laadun jatkuvaan parantamiseen omien, opiskelijoiden, työelämän ja yhteistyöverkostojemme tavoitteiden saavuttamiseksi.  Lappia on parasta Lappia.

Asiantuntijat

Jukka Hietamäki