Sähkökunnossapitopäivät, AEL

Kategoria
Sähkö- ja energiatekniikka

Paikkakunta
Vantaa

Koulutuksen sisältö

Sähkölaitteet ja automaatiojärjestelmät ovat keskeinen osa nykyaikaista tuotantojärjestelmää. Nykytekniikka ja käyttöön tulevat uudet menetelmät tarjoavat entistä parempia työkaluja ja monipuolisia menetelmiä toiminnan kehittämiseen.

Energiankulutuksen vähentäminen on Euroopan unionille yhä tärkeämpi tavoite. Energiankäyttöä on tehostettu yrityksissä vapaaehtoisesti jo vuosien ajan ja energiatehokkuustoimet tunnustetaan hyväksi keinoksi varmistaa kestävä energiahuolto ja vähentää kasvihuonekaasupäästöjä.

 

Koulutuksesta hyötyvät

Sähkökunnossapitopäivät keskittyvät teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapitoon liittyviin ajankohtaisiin aiheisiin. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille sähkö- ja automaatioalan käyttö-, kunnossapito- ja suunnittelutehtävissä toimiville asiantuntijoille. Ohjelman on laatinut Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n sähkö- ja automaatiotoimikunta.


Yhteyshenkilö
Toivanen Eero, 0500 419 607, Taitotalo

Linkki ilmoittautumiseen

Koulutus alkaa
05.02.2020
Koulutus päättyy
06.02.2020
Haku päättyy
22.01.2020
Hinta
1330 (+ alv 24 %)€
Laajuus
2 päivää


Yhteistyössä

Centria Ammattikorkeakoulu Lappia Ammattiopisto JEDU Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä OAMK Oulun Ammattikorkeakoulu Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO Keskipohjanmaan Koulutusyhtymä Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oulun Yliopisto Lapin Ammattikorkeakoulu Oulun seudun koulutuskuntayhtymä PSK-Aikuisopisto Koulutuskeskus Brahe Rastor Taitotalo