Kansainvälinen hitsaustarkastajan IWI-koulutus IWE-, IWT- tai IWS-tutkinnon suorittaneille AEL

Kategoria
Kone ja metalli

Paikkakunta
Helsinki

Koulutuksen sisältö

Kouluttaudu kansainväliseksi hitsaustarkastajaksi.
Tarkastuksista tietävä hitsauskoordinoija toimii linkkinä sopimusneuvotteluissa ja valvoo yrityksen etuja katselmuksissa. Koulutuksen käytyään hän kykenee paremmin myös seuraamaan alan kehitystä ja ylläpitämään dokumentointia.

Hitsauksen ja tarkastuksen koordinoinnin minimivaatimukset on määritelty standardissa SFS-EN ISO 3834-5. Standardi antaa lähtökohdat, joilla tuotteet voidaan valmistaa laadukkaasti. Valmistajalla tulee myös olla käytettävissä riittävästi tarkastuksen koordinointihenkilöstöä, jonka yritys itse nimeää. Huomaa, että ”pelkkä” IWS, IWT, IWE ei anna tarkastusten koordinoinnin pätevyyttä! Vähimmäisvaatimukset tarkastajien koordinoinnin koulutukseen esitetään ohjeessa IIW Guideline IAB-041r3-08 International Welding Inspection Personnel. 

IWI-koulutus sisältää yksipäiväisen lopputentin rikkovista ja rikkomattomista aineenkoetuksista. NDT-testaajat pätevöitetään tarkastusmenetelmäkohtaisesti SFS-EN ISO 9712 mukaan. IWI kurssi ei sisällä tätä pätevöitystä.

Koulutus lähiviikot ovat vuonna 2017 viikko 47 ja vuonna 2018 viikot 6 ja 16. Erillinen tenttipäivä pidetään vasta lähiopetuspäivien jälkeen.

Rikkovan aineenkoetuksen kouluttajat ovat rikkovan testauslaboratorion kokeneita asiantuntijoita ja NDT-kouluttajat SFS-EN 473 / Nordtest 3-tason huippuosaajia.

Koulutuksen hakulomake.

Yhteyshenkilö
Toivanen Eero, 0500 419 607, Taitotalo

Linkki ilmoittautumiseen

Koulutus alkaa
03.02.2020
Koulutus päättyy
24.04.2020
Haku päättyy
26.01.2020
Hinta
3690 (+ alv 24 %)€
Laajuus
kolme lähiviikkoa


Yhteistyössä

Centria Ammattikorkeakoulu Lappia Ammattiopisto JEDU Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä OAMK Oulun Ammattikorkeakoulu Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO Keskipohjanmaan Koulutusyhtymä Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oulun Yliopisto Lapin Ammattikorkeakoulu Oulun seudun koulutuskuntayhtymä PSK-Aikuisopisto Koulutuskeskus Brahe Rastor Taitotalo